Bestellen en betalen


Hoe kan ik bestellen?

 

  • U kunt een selectie maken door bijvoorbeeld te klikken op 'jongens' of 'meisjes'. Dit kunt u nog verder specificeren door bijvoorbeeld een maat, merk of soort aan te vinken. Als u klikt op een artikel, krijgt u alle daarbij behorende informatie te zien.
  • Selecteer vervolgens de juiste maat en klik op 'Bestellen'. Het artikel ligt nu in de winkelmand. Alle artikelen zijn voorzien van een foto zodat u kunt zien welk artikel het betreft. Kies vervolgens 'afrekenen' of 'winkel verder'.
  • Indien u uitgewinkeld bent, klik dan op Afrekenen.
    • Bent u een nieuwe klant, vul dan uw gegevens in. U kunt ervoor kiezen om gelijk een account aan te maken om in de toekomst sneller te kunnen bestellen. Door een account aan te maken kunt u bij een volgende bestelling eenvoudig inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord, zodat uw klantgegevens automatisch verschijnen.
    • Bent u een bestaande klant, klik dan op inloggen of mijn account. Uw gegevens worden dan automatisch ingevuld.
  • Vervolgens kiest u uw verzendmethode, voor meer informatie, klik op Bezorgen & afhalen
  • Daarna kiest u de betaalmethode die u wenst.


Hoe kan ik betalen?


We willen dat u veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Wij bieden u 2 mogelijkheden om uw bestelling te betalen:


Betalen via iDEAL


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internet bankieren, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie zie www.ideal.nl.


Betalen via overschrijving


U kunt ook een betaling doen via een overboeking op ons rekeningnummer NL40 ABNA 0629 5124 77 t.n.v. Broertje & Zusje in Wageningen.
Vermeld altijd uw ordernummer zodat wij uw betaling kunnen koppelen aan uw bestelling. Bij een overboeking kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd.